Thursday, April 5, 2012



P/S : Wedding ,paling kool aku pernah shoot dlm hidup and nak wish Selamat pengantin baru, buat amat si jumbo toy  dan kak Nur Azirah  yang melangsungkan perkahwinan. Semoga anda dan pasangan diberkatiNya!
Date:November 25,2011

Wednesday, April 4, 2012


Taniah buat kak rita dan abg wawan ,selamat menempuh alam pertunangan ,kahwin nanti jgn lupa segan silu panggil saya jadi photographer wedding korang yeeepiii :D

Tuesday, September 27, 2011

SAHABAT

Woi bruh aku nak beterima kasih kat korang semua. Aku banyak susahkan korang,susah senang bersama walaupon ayat ni mcm shit korang pon aku susah laju nolong, keluarga pon tak d lupa, terima kasih kalian

Monday, March 7, 2011

Mutiara Motors Resort, Johor Baharu

Secara keseluruhan memang saya berpuas hati dengan Mutiara Motors Resort ni dan ‘rekomen’ kan kepada sesiapa yang berminat untuk menikmati percutian bersama keluarga dan rakan-rakan yang menyeronokkan di sini wee. terima Kasih sekali lagi kepada Wan da hae sekeluarga yang cadangkan kami meriles tension di sini ni, memang Menggembirakan Hati .

MUTIARA MOTORS RESORT,JOHOR BAHRU
Sedili Kechil, Johor Baharu 81910 | 60 7 891 8605

Saturday, March 5, 2011

Wedding Invitation


Assalamu'alaikum Abg nasriq & Akak anna - selamat menempuh alam rumahtangga. semoga menjadi pasangan bahagia dan dirahmati Allah. semoga berbahagia di dunia dan akhirat. semoga mendapat zuriat yg soleh/ah. semoga semua yg baik2 lah.


Photographed By Shahrul Edros
Assisted by Ain Azmi
Talent: Faerah